Margot de Lorijn ♥ Nexio Projects - Magnet.me Blog NL

Vind een baan die bij je past op Magnet.me

Margot de Lorijn ♥ Nexio Projects

Wat ik fijn vond aan Magnet.me is dat je precies kunt aangeven waar je naar op zoek bent, en daarop gebaseerd je bepaalde vacatures en bedrijven te zien krijgt, die je vervolgens kan liken of negeren. Je kunt eerst aangeven dat je geintereseerd bent en dan iets specifieker naar alle vactures gaan kijken. Je hoeft dus niet gelijk te gaan solliciteren. Ik zou Magnet.me nu ook zeker aanraden aan vrienden. Het communiceren via Magnet.me gaat veel sneller dan op Linkedin.

Ik had de functie bij Nexio Projects geliked en door het contact met het bedrijf kwam ik meer te weten over de functie. Wat mij vooral aansprak aan Nexio Projects is dat er actief wordt gewerkt aan een duurzame wereld en andere daarin helpen, nu ben ik sustainability manager.