Margot de Lorijn ♥ Nexio Projects

girl with curls

Margot de Lorijn – Bachelor Hotel Management – Master International Business: Marketing Finance – Sustainability Manager Nexio Projects

Na mijn studie bachelor Hotel Management en Master in International Business: Marketing Finance heb ik een tussenjaar genomen. In Juni van dat tussenjaar begon ik met het zoeken naar een nieuwe baan, toen voonamelijk nog op Linkedin. Bij mijn toemalige stage had ik een collega bij HR die Magnet.me al gebruikte, wat mij inspireerde daar ook maar eens te gaan kijken.

Wat ik fijn vond aan Magnet.me is dat je precies kunt aangeven waar je naar op zoek bent, en daarop gebaseerd je bepaalde vacatures en bedrijven te zien krijgt, die je vervolgens kan liken of negeren. Je kunt eerst aangeven dat je geintereseerd bent en dan iets specifieker naar alle vactures gaan kijken. Je hoeft dus niet gelijk te gaan solliciteren. Ik zou Magnet.me nu ook zeker aanraden aan vrienden. Het communiceren via Magnet.me gaat veel sneller dan op Linkedin.

Ik had de functie bij Nexio Projects geliked en door het contact met het bedrijf kwam ik meer te weten over de functie. Wat mij vooral aansprak aan Nexio Projects is dat er actief wordt gewerkt aan een duurzame wereld en andere daarin helpen, nu ben ik sustainability manager.