Annejet & Judith ♥ Savills - Magnet.me Blog NL

Vind een baan die bij je past op Magnet.me

Annejet & Judith ♥ Savills

Annejet – Junior Recruiter

Ik zet in principe altijd al mijn studenten- en startersvacatures meteen op onze eigen website en op Magnet.me. Dit komt voor een groot deel door de gebruiksvriendelijkheid van de website; het kost mij hooguit een paar minuten en daarna bereik je met de vacatures gelijk een onwijs relevante doelgroep. Voor de Junior Consultant kreeg ik binnen een week een bericht of 5, waaronder die van Judith. Na het lezen van haar bericht en het zien van haar profiel heb ik haar uitgenodigd voor een gesprek. Kort daarna hebben we haar de baan aangeboden. Ik vind het prettig dat het contact op Magnet.me zo direct en persoonlijk is en dat je snel in contact komt met relevante kandidaten.

Co97hpfE8je0K4ZhEiN-3GDT5dCaTxKph6EcdsgTAs2nj3jMA4fogWWcIuc7hYpwXYpdKi_s3FLJNo2vjozUiJB5op4wy3EvcMXOD5-nRKcmhXt-QU5f4CN9_QeIUjV2EkW2pZSL.jpg

Judith – Junior Consultant Savills

Tijdens mijn studie ging ik veel naar bedrijvendagen via onder andere mijn studievereniging, waar ik een aantal contacten aan overhield in mijn netwerk. Na het afronden van mijn studie kwam ik voornamelijk ‘via-via’ in contact met bedrijven. Ik maakte geen gebruik van vacaturesites, omdat het vaak een eindeloos gescrol is. Een vriendin wees me echter op Magnet.me, waar dit niet het geval is. Ik vulde mijn profiel in, verbond met de bedrijven die ik interessant vond, likete de banen die me leuk leken en stuurde na een dag een bericht naar Savills voor de Junior Consultant positie. Weer een dag later had ik een uitnodiging voor een gesprek en niet lang daarna was mijn eerste dag. Eigenlijk had ik dus binnen ongeveer een week na het aanmaken van mijn Magnet.me profiel mijn eerste baan gevonden!